Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 290 guests and 
3 members online.
Support Info
ELECTROLUX
First point of contact:
All trademarks are the property of their respective owners
Categories
Information
Featured Product
Home >> REX-ELECTROLUX >> CA661IS Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

REX-ELECTROLUX CA661IS
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese
Price: $4.99

Description of REX-ELECTROLUX CA661IS Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 CADW248 AIWA Owner's Manual by Irene Lambert;
I was so happy that the owner's manual was available. It is well written and helped me to use the radio/CD player/recorder without problems. Thanks for making it available. Irene Lambert
 CXNMTD9 AIWA Owner's Manual by Paul Greer;
Excellant!!! Very quick and easy....Best $4.99 I have spent in a very long time.. I highly recommend this.
 PS-FL1 SONY Owner's Manual by Laurence White;
Thanks so much for the Owner's manual for my Sony PS - FL1. I had purchased the turntable off of eBay. It came in and looked great. Packed well and appeared to be great. I balanced and aligned the tone are and hooked it up. When trying to play a record the tone are would move to the right place and just before it would drop to play it moved back off the edge of the record before touching down. I searched the net for an answer to this issue. No luck. Then I purchased the owners manual and sure enough there was a place to adjust where the stylus touched down. That adjustment solved the problem and saved me a $35 feet to have the player checked out. The manual is well written and easy to understand. It is a must have for anyone with this front loading Sony turntable.
 G-9000 SANSUI Owner's Manual by Laurence White;
Some years back I pruchased a Sansui G-9000. I had it cleaned up and a problem with the left channel repaired. When I got it back I hooked it up to my tape decks, turn tables, TV and it played great. The only thing I was not really satisfied with was the performance of my Graphic Equalizer. I purchased this owner's manual had poured myself a cup of coffee. The manual is well organized and written in plain language. It also contained the solution to my dissatisfaction. By using the preamp connections coupled I was able to run everything through my graphic equalizer and now enjoy the full potential of my complete system.
 ADG 3440 AV WHIRLPOOL Owner's Manual by Patrisha Matthews;
An excellent service for the price, however, it would also have been handy if the troubleshooter pages were included. The manual is only sent in the language of your country, thus it looks as though there are some pages missing. Otherwise highly recommended.

Text excerpt from page 2 (click to view)
NEDERLANDS
BESCHRIJVING
Het toestel kan in de recirculatieversie of in de afzuigingsversie worden gebruikt. In de Recirculatieversie (Fig. 1) worden lucht en dampen in het toestel door de koolstoffilters gezuiverd en in het vertrek teruggestuurd. OPPASSEN: Met de recirculatieversie moeten koolstoffilters worden gebruikt die de lucht zuiveren voordat ze in het vertrek wordt teruggestuurd. In de Afzuigingsversie (Fig. 2) worden dampen en geuren van de keuken rechtstreeks naar buiten gestuurd langs een afvoerbuis door de wand/het plafond. Geen koolstoffilters zijn dus nodig.

MONTAGE
Alvorens de dampkap te bevestigen en om het werk te vergemakkelijken de anti-vetroosters (Fig. 3) verwijderen door het hoofd van de rooster naar omhoog te duwen en door er de achterkant van los te maken. LET OP: om uw product niet te beschadigen, dienen tijdens de installatie UITSLUITEND DE BIJGELEVERDE SCHROEVEN te worden gebruikt, en wel op de juiste manier, zoals aangegeven in de volgende instructies. Om een ledige ruimte te compenseren tussen het toestel en de muur is een plastieken dwarsijzer voorzien. Dit moet op de achterkant van het toestel worden vastgemaakt met behulp van de 3 A schroeven (Fig. 5). De 3 schroeven A die gebruikt moeten worden zitten in het zakje met toebehoren dat bij het plastieken dwarsijzer zit. Het dwarsijzer moet volgens de te compenseren afstand worden gesneden. Bevestiging onder een wandkast: Belangrijke voorwaarden voor de montage: â de elektrische aansluiting voorzien. â Een gat voor de buitenafvoer van de lucht voorzien met de afzuigingsversie. Bevestiging als in Fig. 6: Met behulp van de boormal de 4 bevestigingsgaten voorzien volgens uw model in de bodem van de kast en de nodige opening voor de buitenafvoer van de lucht uitsnijden. De dampkap in de bodem van de wandkast aanhaken en vastmaken met behulp van de 4 bijgeleverde metrieke schroeven (Fig. 5). Schuif de wasemkap zo ver mogelijk naar de achterkant van het kastje en zet hem eraan vast met de 4 bij het apparaat geleverde zelftappende schroeven. Bevestiging met beugels zoals op afb. 7 (op verzoek): Neem uit het zakje met toebehoren de 2 beugels (S) en de 8 bijgeleverde schroeven. Bevestig de beugels aan het kastje, en let erop dat zij correct worden geplaatst; gebruik voor deze operatie de 4 langste schroeven. Zet op dit punt het apparaat met de 4 kortste schroeven aan de beugels vast. Met de afzuigingsversie: de flens van de dampkap aan het gat voor de buitenafvoer van de lucht in het plafond/de muur aansluiten met behulp van een speciale buis. De eletrische aansluiting uitvoeren. Monteer het antie-vet rooster op de kap door het schuin in te steken (met de voorkant naar boven gericht). Voor de recirculatieversie: de flens van de dampkap aan een geschikte buis aansluiten zodat de lucht buiten het ophangmeubel wordt gekanaliseerd en in het vertrek teruggestuurd. De eletrische aansluiting uitvoeren. Plaats de koolstoffilters door hen te draaien, zoals geïllustreerd op afbeelding 4. Monteer het antie-vet rooster op de kap door het schuin in te steken (met de voorkant naar boven gericht).

WERKING
Bedieningen (Fig. 8) : A = Schakelaar Aan/Uit motor 1ste snelheid. B = Schakelaar tweede snelheid. C= Schakekaar 3de snelheid. De motor draait automatisch met de opening van de schuiflade (behalve als de Aschakelaar op Positie 0 is). Met de opening van de schuiflade start de motor in de laatste snelheid die geregistreed werd. D= Verlichtingsschakelaar: Positie A (automatisch) het licht is automatisch aan of uit met de opening en de sluiting van de schuiflade. Op de Positie M (met de hand) is het licht aan. Op Positie 0 is het licht uit. Met de recirculatieversie moet de koolstoffilter worden vervangen. Dit hangt af van het gebruik, ongeveer om de 6 maanden. Om het koolstoffilter te verwijderen (Fig. 4): â de schuiflade openen door die eerst naar beneden en daarna naar voren te trekken. â de anti-vet rooster verwijderen door die naar de achterkant van het toestel te bewegen en naar beneden te trekken. â verwijder de koolstoffilters door hen in de andere richting te draaien als waarin ze gedraaid zijn bij het monteren. Lampen: Om een neongaslamp / verlichtingslamp te vervangen het deksel van de planfondlamp losmaken (Fig. 9). Een zelfde lampmodel gebruiken. Om de vierkante halogeenlampen te vervangen het luik (Fig. 10) openen en de peer losdraaien zonder die met de hand te raken. Een peer met dezelfde kenmerken gebruiken.

B8.

8

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.137 - Number of Queries: 141 - Query Time: 0.029