Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 255 guests online.
Support Info
ELECTROLUX
First point of contact:
All trademarks are the property of their respective owners
Categories
Information
Featured Product
Home >> ELECTROLUX >> ECM2254 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

ELECTROLUX ECM2254
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: Czech, Polish, Hungarian, Slovak, Romanian, Slovenian
Price: $4.99

Description of ELECTROLUX ECM2254 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: Czech, Polish, Hungarian, Slovak, Romanian, Slovenian

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 CT-WM62R PIONEER Owner's Manual by Lucinda Phoenix;
Finding the owners manual for my Pioneer CRWM62R is greatly appreciated. I had searched several other web sites with no success. Although my manual was not listed on your site for immediate download, I recevied an email within a few hours that my ower's manual was posted for me. I had no difficulty downloading the manual for my 20 year old multi-cassette player. Owner Manuals provides a service that is valuable, easy-to-use, accurate , efficient, and priced fairly. I thank you.
 KT-2030L KENWOOD Owner's Manual by Alistair Hill;
Excellent manual - just what I needed. Although currently available only in German, their are lots of pictures which makes it all very clear.
 PE1642 PHILIPS Owner's Manual by Robert Schmid;
PHILIPS PE1642 Owner's Manual Hi, you have complet fullfilled my expectance. Price is OK. Robert Schmid
 WAK 4555 BAUKNECHT Owner's Manual by Rikke Jensen;
Came in the mail within a few hours. Gave clear instruktion on maintaines. Is of great use to have this manual in house
 8080 SANSUI Owner's Manual by Robert Carlson;
Easy to access. Clear instructions. No problems. Printed fine.

Text excerpt from page 19 (click to view)
RO
Va fi impachetata in pungi care sa nu permita deshidratarea alimentelor. Nu umpleti niciodata sertarele congelatorului la refuz. produselor din carne, pachetele se vor introduce mai intai in frigider si dupa ce ajung la temperatura acestuia vor fi scoase afara.(ex. carne pt. friptura etc). Portii mici de mincare congelata pot fi preparate direct scose din congelator; este si cazul alimentelor semipreparate. Painea congelata va deveni frageda daca este lasata sa se dezghete incet. Pentru majoritatea alimentelor, pentru dezghetare se poate utiliza cuptorul cu microunde care are program specializat in acest sens.

CAPACITATE (6)
Capacitatea de congelare a aparatului este inscrisa pe eticheta aparatului.(kg/24ore). Nu depasiti aceste date altfel mariti perioada de functionare.

DISPOZITIVUL DE INCHIDERE (7)
(Nu este disponibil la toate modelele). Yala functioneaza ca in desen. Pastrati cheile departe de copii dvs. IMPORTANT Congelatorul poatefi utilizat ocazional pentru a congela cantitati mai mari de alimente.In orice caz, daca se introduc zilnic cantitati mari de alimente, capacitatea de congelare scade cu 1/3.

ACCESORII
Cosurile pentru alimente pot fi obtinute prin comanda de la Service-ul ZANUSSI. In figurile de mai jos este aratat numarul de cosuri ce pot echipa diferite modele de congalatoareb Masurati latimea aparatului dvs. apoi gasiti figura care se potriveste. Cota indicata deasupra fiecarui pozitii reprezinta "latimea" in milimetri.

COSURILE PENTRU ALIMENTE (8)
Ele sint proiectate si destinate depozitarii alimentelor deja congelate. Minerele se pot utiliza in doua pozitii dupa cum este aratat in figura. Cosurile pot fi amplasate in interiorul congelatorului sau pot fi atirnate de muchia carcasei interioare a aparatului.

INTRETINEREA APARATULUI
DEZGHETAREA (9)
Formarea ghetii in interiorul aparatului nu poate fi evitata. Ea se formeaza in urma amestecului de aer cald din exterior cu cel rece din congelator sau in urma introducerii unor alimente cu temperatura ridicata. De aceea capacul congelatorului va fi deschis numai cind este necesar si nu va fi lasat niciodata deschis. Stratul subtire de gheata ce se formeaza pe peretii acestuia nu poate fi evitat si ca urmare poate fi inlaturat cu "lopatica" aflata in dotarea aparatului. IMPORTANT Nu utilizati niciodata cutitul sau alte obiecte ascutite pentru a inlatura gheata formata. Atunci cind stratul de zapada si gheata este mai gros de 10-15 mm, congelatorul va trebui dezghetat. Este de preferat ca aceasta operatie sa fie executata cind mai aveti o cantitate redusa de alimente in interiorul acestuia. Decuplati aparatul de la alimentarea cu energie electrica, scoateti toata mincarea din el, impachetati-o in ziare si pastrati-o la loc racoros. Procesul de dezghetare va fi scurtat daca se vor introduce in interiorul congelatorului vase cu apa fierbinte (nu clocotita) dupa care incideti capacul acestuia. Dupa un timp oarecare, deschideti capacul si indepartati cu grija stratul de gheata de pe pereti. Apa rezultata in urma dezghetarii poate fi colectata intr-un vas, asa cum este aratat in figura de mai jos: Nu folositi pentru a grabi procesul de dezghetare altceva decit apa fierbinte, altfel puteti deteriora congelatorul. Dupa dezghetare, curatati interiorul aparatului. IMPORTANT Nu uitati sa puneti la loc dopul la canalul de scurgere al apei

SFATURI (10)
DEPOZITAREA ALIMENTELOR
Alimentele congelate pot fi asezate oriunde in interiorul congelatorului dar se va lasa un spatiu de minimum 5mm fata de marginea de sus a sertarului. Cind cumparati alimente deja congelate, verificati ca au fost pastrate la o temperatura corespunzatoare, ca nu sint umede iar ca ambalajul nu este deteriorat. Introduceti cit mai repede posibil alimentele cumparate in congelator si daca este posibil, dupa cumparaea acestora sa le transportati in lazi izoterme. Nu introduceti niciodata in congelator sticle, o biecte cu temperatura ridicata sau bauturi acidulate.

CONGELAREA
Introduceti in congelator numai alimente proaspete. Raciti alimentele calde pina la temperatura camerei cit mai rapid, inainte de a le introduce in congelator. Impachetati mincarea cu grija in folii de plastic, sau lazi frigorifice sau saci speciali. Portionati alimentele in pachete mici ceea ce va asigura o viteza rapida de congelare si o utilizare rationala a produselor congelate deoarece alimentele o data dezghetate nu se vor re-congela. Introduceti in pachet congelare o eticheta cu data congelarii si tipul alimentului. Daca procesul de congelare decurge incet atunci calitatea alimentelor ce urmeaza a fi congelate se deterioreaza. Prin urmare incercati sa nu depasiti cantitatea maxima de alimente ce poate fi congelata si care este specificata pe eticheta aparatului. In timpul congelarii incercati sa pastrati pe cit posibil capacul congelatorului inchis.

DECONGELAREA
In general trebuie stiut ca dezghetarea alimentelor scoase din congelator nu se va face direct la temperatura camerei. De aceea, mai ales in cazul

MODUL DE CURATARE AL INTERIORULUI CONGELATORULUI
Scoateti stecherul din priza si dati afara toate accesoriile aparatului.Cel mai propice moment pentru curatarea congelatorului ar fi intre dezghetare si reconectarea

31

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.147 - Number of Queries: 135 - Query Time: 0.036