Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 275 guests online.
Support Info
ELECTROLUX
First point of contact:
All trademarks are the property of their respective owners
Categories
Information
Featured Product
Home >> ELECTROLUX >> ECN4205 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

ELECTROLUX ECN4205
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: Swedish, Finnish, Danish, Norwegian
Price: $4.99

Description of ELECTROLUX ECN4205 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: Swedish, Finnish, Danish, Norwegian

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 CDC1235 CLARION Owner's Manual by NERVA KRAUS;
Great manual, great price. I am very pleased with Owner-Manuals.com, quick service, fast communication. Will definitely use this site again.
 GF-9191H SHARP Owner's Manual by Michael Kaufhold;
Hello from Germany - thank you very much for the manual for my Sharp "Searcher" - the handling of your internet area is outstanding..Mike
 CPS201 CASIO Owner's Manual by Nancy Whalen;
I am very happy with the owner's manual. I bought a used Casio and was so relieved that I was able to get a hold of a owner's manual. It was very easy to download the manual and I had no problems with printing it. Thank you! Nancy Whalen
 TK-1070E JVC Owner's Manual by Nils Thei;
The purchased manual is an high-quality scan of the original JVC paper-based Owner´s Manual. I am very satisfied!
 TF 115-IB NOVAMATIC Owner's Manual by Pierre-Alain Humberset;
Very satisfied with received document, all is right, Thank You very much, it was a Pleasure to work with You.

Text excerpt from page 5 (click to view)
SF

TUOTETURVA
VAROITUKSET JA OHJEET
Nämä ohjeet annetaan turvallisuussyistä. Tutustu niihin tarkoin ennen pakastimen asennusta ja käyttöönottoa. Huom! Säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Laitteen omistajan vaihtuessa on myös tärkeää, että uudella omistajalla on mahdollisuus tutustua laitteen käyttöohjeisiin, jolloin hän saa pakastimestaan irti mahdollisimman suuren hyödyn. Tarkista pakkauksen purkamisen yhteydessä, ettei laite ole vaurioitunut kuljetuksessa. Mahdollisista kuljetusvaurioista on heti ilmoitettava myyjäliikkeelle. Pakastin on tarkoitettu ainoastaan elintarvikkeiden pakastukseen ja säilytykseen. Lapset eivät saa käyttää pakastinta. Ãlä myöskään anna lasten leikkiä laitteella tai sen valitsimilla. Mahdolliset pakastimen asennuksen yhteydessä suoritettavat sähkötyöt on annettava ammattitaitoisen sähköasentajan tehtäväksi. Ãlä yritä korjata laitetta itse. Ammattitaidottomasti suoritetut korjaukset voivat aiheuttaa vakavia toimintahäiriöitä laitteessa kuten myös henkilövaurioita. Huollot ja mahdolliset korjaukset on annettava valtuutetun huoltoliikkeen tehtäväksi. Varmistaaksesi laitteesi moitteettoman kunnon, vaadi aina käytettäväksi sopivinta, siis alkuperäistä varaosaa. Ks. kohtaa âTakuu ja Huoltoâ. Laitteen teknisiä ominaisuuksia ei saa muuttaa millään tavalla. Tarkista, että laitteen verkkojohto ei ole sen alla. Sulaneita pakasteita ei saa pakastaa uudelleen. Noudata tarkoin säilytysohjeita. Katso âHyviä neuvojaâ. Pakastimessa on lämpiäviä osia, mistä johtuen laite on sijoitettava paikkaan, jossa on riittävä ilmanvaihto. Muussa tapauksessa laitteen toiminta saattaa häiriintyä ja pakasteet pilaantuvat. Katso kohtaa âAsennusâ. Pakastimen sisävaipan takana olevissa putkissa kiertää kylmäaine. Jos putkiin tulee vuoto, pakastin saattaa vaurioitua korjauskelvottomaksi ja pakasteet pilaantuvat. Huurteen ja jään poistoon ei saa käyttää teräviä esineitä. Poista huurre laitteen mukana toimitettavalla muovilastalla. Pakastimen seiniin muodostunutta jääkerrosta ei saa missään tapauksessa hakata irti, vaan sen on annettava sulaa pakastimen sulatuksen yhteydessä. Katso kohtaa âHoito ja kunnossapitoâ. Ãlä laita juomia pakastimeen. Erityisesti hiilihappopitoisia juomia sisältävät tölkit ja pullot voivat räjähtää ja vaurioittaa pakastinta. Pakastin on painava. Ole varovainen siirtäessäsi laitetta. Jos laitteessa on lapsilukko, on avain säilytettävä aina poissa lasten ulottuvilta.

Kun pakastin poistetaan käytöstä, riko lukko, jolloin estät mahdollisesti lähistöllä leikkivien lasten jäämisen loukkuun pakastimeen. Suoraan pakastimesta otettua jäätelöä ei saa syödä, koska se voi aiheuttaa paleltumisvammoja. Säiliöpakastin on rakenteeltaan ympäristöystävällinen. Laitteen kylmäaine on isobutaani (R600a), joka on luonnonkaasu. Varmistu siitä, etteivät jäähdytysainejärjestelmän osat vahingoitu laitteen kuljetuksen ja asennuksen aikana. Jos jäähdytysainejärjestelmä on vahingoittunut: vältä avotulen käsittelyä; - huolehdi huonetilan riittävästä tuuletuksesta. Varmista, että laitteen takaosassa oleva pistoke ei ole puristuksissa tai vahingoittunut. - Vahingoittunut pistoke voi ylikuumentua ja aiheuttaa palovaaran. Ãlä aseta painavia tavaroita tai itse laitetta liitosjohdon päälle. - Oikosulun tai tulipalon vaara. Ãlä poista pistoketta pistorasiasta liitosjohdosta vetämällä, erityisesti silloin, kun laitetta vedetään pois kalusteesta. - Vahingoittunut liitosjohto voi aiheuttaa oikosulun, tulipalon ja/tai sähköiskun. - Vahingoittunut liitosjohto tulee vaihtaa uuteen valtuutetun huoltoliikkeen toimesta. Jos pistorasia on viallinen, älä työnnä pistoketta pistorasiaan. - Sähköiskun tai tulipalon vaara. (R600a), joka on luonnonkaasu. On tärkeää, että pakastimen jäähdytysjärjestelmä ei vaurioidu kuljetuksen tai paikalleen sijoittamisen aikana. Mikäli jäähdytysjärjestelmä vaurioituu, on tärkeää huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta. Symboli , joka on merkitty tuotteeseen tai sen pakkaukseen, osoittaa, että tätä tuotetta ei saa käsitellä talousjätteenä. Tuote on sen sijaan luovutettava sopivaan sähköja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä huolehtivaan keräyspisteeseen. Tämän tuotteen asianmukaisen hävittämisen varmistamisella autetaan estämään sen mahdolliset ympäristöön ja terveyteen kohdistuvat haittavaikutukset, joita voi aiheutua muussa tapauksessa tämän tuotteen epäasianmukaisesta jätekäsittelystä. Tarkempia tietoja tämän tuotteen kierrättämisestä saa paikallisesta kunnantoimistosta, talousjätehuoltopalvelusta tai liikkeestä, josta tuote on ostettu.

ASENNUS
SIJOITUS (1)
Pakastin on sijoitettava vaakasuoraan lujalle alustalle, neljän muovisen tukijalan varaan. Mahdolliset lattian epätasaisuudet korjataan esim. pienen puupalikan avulla.

11

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.243 - Number of Queries: 137 - Query Time: 0.057