Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 333 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> OTHERS >> ROLLER COMPACT 4000 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

FAGOR ROLLER COMPACT 4000
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: Dutch
Price: $4.99

Description of FAGOR ROLLER COMPACT 4000 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 NN-C777 PANASONIC Owner's Manual by Diane Schmitz;
excellent value & price! Includes everything you need to know about the NN-C777! I would buy this again.
 SEA-33 JVC Owner's Manual by paul schroons;
Very satisfied! I was searching for several days, but nope; till I discovered your webside and there it was at a very reasonable price. Keep up the good work! Paul Flanders
 DXC-327PL SONY Owner's Manual by Patrice RUBY;
Generally speaking good copy; a few pages too hard contrast... Good service and communication.
 VSXD701S PIONEER Owner's Manual by Brad Copeland;
I purchased the unit from a private party and the original owners manual was not available. Having the ability to download it was extremely helpful and clarified operating the equipment immensely. This is a complicated unit and without the manual I would not have been able to maximize it's potential. Thank you.
 TK-361 KENWOOD Owner's Manual by Anthony Barnes Smith;
Being a user of older radios of many kinds, preferring them over more modern rigs, this manual was invaluable in the programming of my two. I now know for certain what the assorted buttons functions are, and am very grateful to have found this excellent site. Many thanks for your assistance, Tony.

Text excerpt from page 8 (click to view)
4. 5.

-

Laat de OPC los om de motor te stoppen en wacht tot het mes helemaal stilstaat: als u de machine enige tijd onbeheerd wilt achterlaten. Zet de regeling voor aanwezigheid van gebruiker in zijn vrij om de machine te stoppen, wacht totdat het mes is uitgedraaid, koppel de kabel van de bougie los en wacht totdat de motor is afgekoeld: voordat u de benzinetank bijvult; voordat u een verstopping verwijdert;

-

-

voordat u controles, reiniging of onderhoud uitvoert aan het apparaat; als u een vreemd voorwerp raakt. Gebruik de machine niet totdat u zeker bent dat de hele grasmaaimachine veilig is voor gebruik; als de maaimachine abnormaal trilt. U dient dit onmiddellijk te controleren. Te grote trillingen kan letsel veroorzaken.

ALLE TRIMMERS
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Gebruik de trimmer alleen bij daglicht of bij goed kunstlicht. Waar mogelijk moet u vermijden de trimmer in nat gras te openen. Let steeds op uw voeten wanneer u nat gras maait. Altijd lopen, nooit rennen. Let steeds op uw voeten wanneer u hellingen maait en draag anti-slip schoeisel. Tijdens het maaien niet achteruit lopen, u zou kunnen struikelen. Houd de maaikop beneden uw middel. Uitschakelen alvorens de trimmer over oppervlakken te trekken die niet met gras bedekt zijn. De trimmer nooit gebruiken als de beschermkappen 9. 10. 11. 12. 13. beschadigd zijn of als de beschermkappen niet aangebracht zijn. Nooit metalen snijelementen aanbrengen. Houd uw handen en voeten altijd uit de buurt van de snij-inrichting, vooral wanneer u de motor aanzet. Niet over de beschermkap leunen terwijl u de graskanten bijwerkt daar de snijdraad voorwerpen op kan werpen. Pas op voor afgebroken stukken nylondraad die tijdens gebruik uitgeworpen kunnen worden. Indien u een voorwerp raakt, de trimmer niet gebruiken tot u zeker weet dat de hele trimmer in een veilige gebruiksconditie verkeert. Als de trimmer abnormaal sterk gaat vibreren, onmiddellijk controleren. Te grote trillingen kan letsel veroorzaken.

14.

ELEKTRISCHE TRIMMERS
⢠MULTI TRIMS - OM INCIDENTEEL STARTEN TE VOORKOMEN MOET U DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT HALEN EN DE VOETEN UIT DE BUURT VAN DE STARTSCHAKELAAR HOUDEN WANNEER U DE BINNENKANT VAN DE BESCHERMKAP REINIGT, DE SPOELKAP VERWIJDERT OF MONTEERT, HET NYLON KOORD HANDMATIG DOORVOERT OF VERVANGT. REVOLUTION/TWIST N EDGE - VOORKOM DAT DE MOTOR ONVERWACHT WORDT GESTART. HOUD UW HANDEN EN VINGERS UIT DE BUURT VAN DE SCHAKELHENDELS. 1. 2. De trimmer nooit bij het snoer optillen of dragen. Haal de stekker uit het stopcontact: alvorens de trimmer voor enige tijd ongebruikt te laten staan; alvorens een verstopping te verwijderen; alvorens het apparaat te controleren, reinigen of er werk aan uit te voeren; indien u een voorwerp raakt. De trimmer niet gebruiken tot u zeker weet dat de hele trimmer in een veilige gebruiksconditie verkeert; als de trimmer abnormaal sterk gaat vibreren. Onmiddellijk controleren. Te grote trillingen kan letsel veroorzaken.

â¢

HEGGENSCHAREN
1. 2. 3. 4. 5. Gebruik de heggeschaar alleen in daglicht. Gebruik uw heggeschaar, indien mogelijk, niet op een natte haag. Zorg ervoor dat u weet hoe u de heggeschaar kunt stoppen in een noodgeval. Houdt de heggeschaar nooit vast aan de handbescherming. Gebruik de heggeschaar nooit zonder dat de handbescherming geplaatst is of als de handbescherming beschadigd is. Haal de stekker uit het stopcontact voordat u de heggeschaar aan iemand anders overhandigt. Vermijd het gebruik van de heggeschaar wanneer andere mensen, in het bijzonder dieren of kinderen, in de buurt zijn. Zorg er steeds voor dat u een veilige en stevige houding aanneemt wanneer u de heggeschaar gebruikt. 9. Houd uw handen en voeten altijd uit de buurt van de snij-inrichting, vooral wanneer u de motor aanzet. 10. Nooit een ladder gebruiken wanneer u de heggenschaar gebruikt. 11. Haal de stekker uit het stopcontact: als u de heggeschaar voor een tijdje alleenlaat; voordat u een verstopping vrijmaakt; voordat u de heggeschaar inspecteert of schoonmaakt of aan de machine gaat werken; nadat de heggeschaar in contact kwam met een vreemd object - gebruik de heggeschaar niet tenzij u er zeker van bent dat hij veilig kan werken; als de heggeschaar abnormaal begint te trillen controleer de machine. Te grote trillingen kan letsel veroorzaken; voordat u de heggeschaar aan een andere persoon overhandigt.

6. 7.

8.

GARDENVACS
1. Gebruik de Gardenvac uitsluitend in daglicht of in goed kunstlicht. 2. Gebruik de Gardenvac nooit in de regen, of op vochtig of nat terrein. 3. Gebruik de Gardenvac nooit in of nabij water of vijvers. 4. Zorg ervoor dat u weet hoe u de Gardenvac in noodgevallen snel kunt uitschakelen. 5. Wees op hellend terrein extra voorzichtig, let op waar u loopt en draag schoeisel met non-slip zolen. 6. De Gardenvac mag beslist nooit aan de kabel worden opgetild of gedragen. 7. Kinderen, huisdieren en omstanders op een veilige afstand houden als u uw Gardenvac gebruikt. 8. Lang haar van de luchttoevoer verwijderd houden. 9. Alle toevoeropeningen vrij van afval houden. 10. Altijd oplettend en bedacht op gevaar blijven. 11. U moet niet proberen de Gardenvac te gebruiken zonder dat de volledig gemonteerde opvangzak op de juiste wijze aangebracht is. 12. U moet nooit enig afval in de richting van omstanders blazen. 13. Niet te ver reiken. Te allen tijde stevig op uw voeten blijven staan en goed in evenwicht blijven. 14. Het snijgarnituur en het snijkoord blijven ronddraaien nadat de Gardenvac uitgeschakeld is (Alleen voor versnipperaars). 15. Haal de stekker uit het stopcontact: voordat de snijdraad wordt verwijderd of vervangen; voordat de complete afvalzak wordt verwijderd of vervangen; voordat de Gardenvac enige tijd zonder toezicht wordt achtergelaten; voordat verstopt materiaal wordt verwijderd; voordat het apparaat wordt gecontroleerd, gereinigd of onderhouden; als de Gardenvac abnormaal begint te trillen. Onmiddellijk controleren. Te grote trillingen kan letsel veroorzaken.

NEDERLANDS - 4

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.16 - Number of Queries: 144 - Query Time: 0.036