Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 317 guests online.
Support Info
ELECTROLUX
First point of contact:
All trademarks are the property of their respective owners
Categories
Information
Featured Product
Home >> AEG >> VAMPYRCE235.1 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

AEG VAMPYRCE235.1
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Russian, Czech, Polish, Hungarian, Croatian, Slovenian, Korean
Price: $4.99

Description of AEG VAMPYRCE235.1 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Russian, Czech, Polish, Hungarian, Croatian, Slovenian, Korean

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 VT-MX4080EM HITACHI Owner's Manual by Barbara Paulsen;
This place is amazing. Got our manual in a few hours. Print quality is excellent. Even the manufacturer didn't have this manual. The price was excellent. How many more stars can I give them? More than satisfied.
 PDZ85M PIONEER Owner's Manual by Eric Friedly;
This was a very hard to find manual. The unit is long discontinued and Pioneer doesn't retain every manual for every model. Thanks owner's-manual.com!
 ERE-G180 ALPINE Owner's Manual by prudence harris;
I'm so glad I was able to find a site to download my missing manuals. Very reasonable prices and they kept me informed about the process and I had my manual within less than a day. The only thing I wish was an option is a 100% English version with no spanish or anything. But overall great site.
 AD-600 TEAC Owner's Manual by Keith Lightfoot;
The manual is complete with excellent quality! One suggestion, show number of pages and weather it is multi-lingual. The AD 600 Manuel is about 76 pages and over half is non English. This results in a larger print job than usually needed. Having this information, one could select the desired pages for printing.
 SX-KN750 TECHNICS Owner's Manual by Jeff Hughes;
I've been looking for a copy of the original user/owner manual. Just what the doctor ordered, thank you.

Text excerpt from page 4 (click to view)
In werking stellen
In- en uitschakelen Door op de Aan-/Uittoets te drukken wordt het apparaat aan- c.q. uitgezet.

keld is, brandt het mega-power-signaallampje (oranje). In deze stand heeft de draairegelaar alleen een in- en uitschakelfunctie. Vermogensregeling is in deze stand niet mogelijk.

Vervangen van het microfilter Wij raden aan het microfilter te vervangen elke vijfde keer als het papieren filter vervangen wordt, echter uiterlijk als bij schone stofzak en opgetilde zuigkop de stofvulindicatie helemaal rood is.

Onderhoud en reiniging Vermogenregeling*:
Voor het onderhoud of de reiniging dient u erop te letten dat het apparaat uitgeschakeld is en de stekker uit het stopcontact getrokken is. Hygiënisch filter verwisselen: Als het volle filter er uitgehaald wordt, wordt door de afsluitlip de opening automatisch dichtgetrokken. Daarbij moet een lichte weerstand bij het trekken overwonnen worden. Gevulde stofzakken met normaal huisstof kunnen probleemloos met het huisvuil worden weggegooid. Het nieuwe papieren filter tot aan de onderste aanslag (let op markering) in de geleidingsrails schuiven, alleen dan kan de deksel dicht. Als er geen papieren filter in geplaatst wordt, kan de deksel niet gesloten worden. Geen geweld gebruiken!

Vermogenregeling â draairegelaar Met de elektronische vermogenregeling kan de zuigcapaciteit aan de betreffende zuigsituatie aangepast worden.

Wisselen van het papieren filter Het wisselen van het papieren filter is noodzakelijk, wanneer bij ingeschakeld toestel op het max. zuigvermogen en van de vloer opgetilde zuigkop het kijkvenster van de filterwisselindicatie rood is ingevuld. Ook wanneer het papieren filter dan niet vol lijkt, moet het filter vervangen worden omdat reeds door fijn stof de poriën van het filteroppervlak verstopt zijn.

Klap het deksel open tot het vastklikt. Haal het opgebruikte microfilter (afbeelding) er aan het lipje uit en geef het met het huisvuil mee. Zet het nieuwe microfilter er in.

Vermogensregeling â mega-power A In- en uitschakelen (on / off). Schakel de stofzuiger in door de draairegelaar in de richting van de pijl � max. te draaien. Het controlelampje geeft aan dat de stofzuiger aan netspanning aangesloten en klaar voor het gebruik is. B Instellen van het zuigvermogen. Met de draairegelaar kunt u het vermogen van uw stofzuiger optimaal aanpassen aan de situatie. AANWIJZING: Als de draairegelaar geheel naar

Door op de toets te drukken, kan het deksel geopend worden en tot hij vastklikt opegengeklapt worden.

Motorbeschermingsfilter Het motorbeschermingsfilter is een permanent filter en behoeft niet regelmatig worden vervangen. Als het papieren filter beschadigd wordt en het motorbeschermingsfilter vuil is: motorbeschermingsfilter er uithalen, reinigen (alleen uitkloppen) en er weer inzetten. Leg er een nieuw papieren filter in. HEPA filter Zeer effectief filter uit klasse "S". Dit nuttige filter maakt het makkelijker voor mensen met een allergie. Het HEPA filter moet na een jaar worden vervangen. Reiniging De behuizing en het papierenfiltervak desgewenst met een vochtige doek afnemen en afdrogen. Geen schuurmiddelen en geen oplosmiddelen gebruiken. De bodemzuigkop en de borsteldammen af en toe met de voegenzuigkop afzuigen.

rechts is gedraaid, biedt deze instelling u een sterke, energiezuinige vermogensstand, geschikt voor de meeste karweitjes. C Mega-power-toets. Voor karweitjes die een bijzonder hoog zuigvermogen vereisen, drukt u de mega-power-toets in. Uw stofzuiger werkt dan met maximaal vermogen. Zolang de mega-power-stand ingescha-

*naargelang uitvoering

30

31

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.15 - Number of Queries: 140 - Query Time: 0.036