Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 195 guests online.
Support Info
ELECTROLUX
First point of contact:
All trademarks are the property of their respective owners
Categories
Information
Featured Product
Home >> ELECTROLUX >> ZB271TF Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

ELECTROLUX ZB271TF
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, Turkish
Price: $4.99

Description of ELECTROLUX ZB271TF Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, Turkish

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 DC942 PHILIPS Owner's Manual by Johan Vanmullem;
Zeer duidelijke afdrukken op A4-formaat , zeer uitgebreide handleiding . Pluspunt ,zeer snelle respons van jullie , binnen de 24h . Top !!!
 STGT1000 TECHNICS Owner's Manual by james burns;
I AM HIGHLY IMPRESSED BY THE EASE OF USE OF THIS DOWNLOAD SERVICE. INSTRUCTIONS ARE CLEAR AND SIMPLE TO FOLLOW....EVEN BY TECHNOPHOBES SUCH AS MYSELF. THE EMAILS POINT YOU IN THE RIGHT DIRECTION...ITS SO EASY PEASY. THE DOWNLOAD CHOICE OF USER MANUALS IS EXTENSIVE AND I COULD NOT FIND A CHEAPER OR MORE EFFICIENT SERVICE ON THE INTERNET. I COULD NOT HAVE MADE A BETTER CHOICE OF INFORMATION PROVIDER. SHOULD I EVER NEED ANOTHER USER MANUAL, THEN THIS IS THE FIRST CHOICE SITE. COULD NOT BE BETTER PLEASED!!!!!!!...MANY THANXES FROM JIM BURNS
 NV-DS30B PANASONIC Owner's Manual by John Richardson;
I was impressed with the quality of service (frequent e-mails to let you know the status of your order), and the speed at which the download became available. The manual was a life saver and was not easy to track down. Thank you for such an excellent service.
 A-P510 PIONEER Owner's Manual by edward lowes;
the manual was just what i wanted it had all the revelent information required to operate the hifi .Iwould use any manual i downloaded for any item which needs a manual
 TRK 5840 BAUKNECHT Owner's Manual by Lutz Döring;
Die gewünschte Bedienungsanleitung wurde vereinbarungsgemäß in deutsch bereitgestellt. Sie ist gut lesbar. Kein Kauderwelsch. Danke für den Service.

Text excerpt from page 10 (click to view)
Nederlands
Uitpakken en in elkaar zetten
Controleer of alle onderdelen in de doos aanwezig zijn. 1. 2. 3. Bevestig de greep door deze voorzichtig in de zuigruimte te schuiven. Zorg ervoor dat de kabel niet klem komt te zitten. Zet de greep vast met de meegeleverde borgschroef. Gebruik hiervoor een Phillips-schroevendraaier of een munt. Plaats het oplaadstation in de buurt van een stopcontact (ver verwijderd van hittebronnen of natte ruimten). Steek de adapter in het stopcontact en zet het oplaadstation aan. U kunt het hangende oplaadstation aan een muur bevestigen. Controleer vooraf of de muur het gewicht van de Ergorapido kan dragen.

Blaasbalgen reinigen
Soms raken voorwerpen verstrikt in de blaasbalgen, waardoor de zuigkracht afneemt. 17. Verwijder de blaasbalgen door de kleine schroef los te draaien en de blaasbalgen uit de houder te trekken. Reinig de blaasbalgen met een stok of vergelijkbaar voorwerp. Plaats de blaasbalgen terug in de houder en draai de kleine schroef vast.

Wielassen reinigen
Als een wiel vastloopt door draadjes of vuil: 18. Verwijder het wiel door de wielklemmen voorzichtig los te maken met een schroevendraaier die u in de wielspleet plaatst. Verwijder draadjes of andere voorwerpen die in de wielassen verstrikt kunnen zijn geraakt. Plaats het wiel terug en duw de wielklemmen weer stevig tegen elkaar.

4.

Opladen
5. Plaats de Ergorapido in het oplaadstation (alleen als de Ergorapido is uitgeschakeld). Het indicatorlampje gaat branden om aan te geven dat de Ergorapido wordt opgeladen. Het duurt 8 tot 10 uur om de batterijen volledig op te laden voor het eerste gebruik. Als de Ergorapido helemaal leeg is, duurt het ongeveer 12 tot 16 uur om de batterij weer volledig op te laden. U kunt de Ergorapido het beste in het oplaadstation plaatsen als u het apparaat niet gebruikt, zodat de stofzuiger altijd gereed voor gebruik is. Tijdens het opladen kan de adapter warm worden. Dit is normaal.

NB:
⢠⢠⢠⢠⢠⢠⢠⢠⢠Stofzuig nooit in natte ruimten. Stofzuig nooit in de buurt van ontvlambare gassen, vloeistoffen, enz. Zuig nooit scherpe voorwerpen zoals glasscherven op. Zuig nooit vloeistoffen op. Hierdoor kan de stofzuiger ernstig beschadigd raken. Zuig nooit as, brandende sigarettenpeuken, enz. op. Zuig nooit ï¬jn stof van bijvoorbeeld gips, beton, bloem of as op. Laat de stofzuiger nooit in direct zonlicht staan. Stel de stofzuiger of de batterij niet aan grote hitte bloot. De batterij mag nooit uit elkaar worden gehaald, worden kortgesloten, in contact komen met een metalen oppervlak of worden blootgesteld aan grote hitte.

Vloeren en tapijt stofzuigen
Controleer regelmatig of de mondstukkussentjes en de rolborstel schoon zijn om te voorkomen dat u kwetsbare vloeren beschadigd 6. Start de Ergorapido door de knop Aan/Uit van u weg te drukken. â eerste stand = verminderde zuigkracht voor langdurig gebruik â tweede stand = volle zuigkracht

Verwijdering
Als u een Ergorapido wilt weggooien, moet u eerst de batterijen verwijderen. Gooi lege batterijen nooit weg bij het gewone huisvuil. Breng ze naar speciaal daarvoor bestemde afvalcontainers.

Tafels, meubels, autostoelen enz. stofzuigen
7. 8. 9. Verwijder de handeenheid door beide ontgrendelingsknoppen tegelijkertijd in te drukken. De handeenheid komt nu los en kan gemakkelijk worden verwijderd. U kunt het mondstuk voor kieren uittrekken om moeilijk bereikbare plaatsen te stofzuigen. Als het mondstuk voor kieren verstopt raakt, kunt u het mondstuk losmaken van de handeenheid. Druk de ontgrendelingsknop in en trek het mondstuk voor kieren los. Reinig het mondstuk en verwijder voorwerpen die in de luchtbuis vastzitten.

Batterijen verwijderen (zie afbeelding op pag. 2)
19. NB: de Ergorapido mag niet in het oplaadstation staan wanneer u de batterijen verwijdert. ⢠Draai de vier schroeven los. ⢠Til voorzichtig de batterijklep op. ⢠Maak de verbindingssnoeren los en til de batterijen uit de houder.

Onderhoud en reparaties
Als uw Ergorapido niet goed of helemaal niet meer werkt, brengt u de stofzuiger naar een erkend Electrolux Service Centre.

Leegmaken/reinigen A. Het stofreservoir snel leegmaken
10. Open de leegmaakklep van het stofreservoir en leeg de inhoud in een bak of zak. Druk op de leegmaakklep totdat deze vastklikt.

B. Snel reinigen met de stofzuigklep van de stofzuiger
11. Til de stofzuigklep op. Stofzuig het stofreservoir en ï¬lter door de slanggreep van een andere stofzuiger tegen de opening onder de stofzuigklep te plaatsen.

C. Het stofreservoir en de ï¬lters grondig reinigen
12. Verwijder het stofreservoir door de ontgrendelingsknop aan een van de zijkanten van het reservoir in te drukken. Neem het stofreservoir uit de stofzuiger, verwijder beide ï¬lters en leeg de inhoud van het stofreservoir in een bak of zak. 13. U kunt het stofreservoir, het voorï¬lter en het ï¬jne ï¬lter uitschudden of uitwassen met warm water. Zorg ervoor dat de onderdelen goed droog zijn voordat u ze terugplaatst. Plaats de onderdelen in omgekeerde volgorde terug.

De rolborstel reinigen
Als de rolborstel verstopt raakt of vastloopt, gaat het indicatorlampje op het mondstuk voor vloeren uit. U moet de rolborstel dan schoonmaken. Zet eerst de Ergorapido uit en verwijder voorzichtig alle verwarde draadjes enz. met een schaar of scherp mes. 14. Als u de rolborstel hiervoor moet losmaken, opent u de borstelkap door de borgschroef tegen de klok in te draaien met een munt of schroevendraaier. De borstelkap laat nu los en kan worden verwijderd. 15. Til de rolborstel uit de stofzuiger en maak de borstel goed schoon. Plaats de rolborstel terug en zorg ervoor dat de borstel goed op de geleiderails wordt geplaatst en vrij kan ronddraaien. 16. Zet de borstelkap vast door de borgschroef zo ver mogelijk met de klok mee te draaien.

8

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.149 - Number of Queries: 133 - Query Time: 0.034