Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 198 guests online.
Support Info
ELECTROLUX
First point of contact:
All trademarks are the property of their respective owners
Categories
Information
Featured Product
Home >> ZANUSSI >> ZOB8659QX Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

ZANUSSI ZOB8659QX
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese
Price: $4.99

Description of ZANUSSI ZOB8659QX Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 CT-WM62R PIONEER Owner's Manual by Lucinda Phoenix;
Finding the owners manual for my Pioneer CRWM62R is greatly appreciated. I had searched several other web sites with no success. Although my manual was not listed on your site for immediate download, I recevied an email within a few hours that my ower's manual was posted for me. I had no difficulty downloading the manual for my 20 year old multi-cassette player. Owner Manuals provides a service that is valuable, easy-to-use, accurate , efficient, and priced fairly. I thank you.
 KT-2030L KENWOOD Owner's Manual by Alistair Hill;
Excellent manual - just what I needed. Although currently available only in German, their are lots of pictures which makes it all very clear.
 PE1642 PHILIPS Owner's Manual by Robert Schmid;
PHILIPS PE1642 Owner's Manual Hi, you have complet fullfilled my expectance. Price is OK. Robert Schmid
 WAK 4555 BAUKNECHT Owner's Manual by Rikke Jensen;
Came in the mail within a few hours. Gave clear instruktion on maintaines. Is of great use to have this manual in house
 8080 SANSUI Owner's Manual by Robert Carlson;
Easy to access. Clear instructions. No problems. Printed fine.

Text excerpt from page 5 (click to view)
Inbouw en montage Het apparaat in de nis schuiven; de oven bevestigen met vier houtschroeven die goed in de openingen van de deurstijl (afb. 10) passen. Als ook een elektrische kookplaat moet worden ingebouwd, moeten de elektrische aansluitingen van oven en kookplaat g e s c h e i d e n wo r d e n u i t g evo e r d : o m elektrotechnische redenen en om de oven makkelijker naar buiten te kunnen trekken. Eventuele verlengsnoeren moeten geschikt zijn voor de geplande stroombelasting.

Instellen Om in te stellen drukt u op de toets met de gewenste functie en stelt u de gewenste tijd met de toetsen +/- in. U kunt met de toetsen + en - meer of minder tijd instellen. Als u een toets indrukt en loslaat, verschijnt 5 seconden lang de gekozen functie op het display. Binnen deze tijd moet u beginnen met instellen. 5 seconden nadat u de toets loslaat, of na een instelling, verschijnt de dagtijd op het display. Een insteling begint direct. Tijdens het kiezen van een functie klinkt een signaal. Instellen van de dagtijd Druk tegelijk de toetsen voor duur en einde van de kooktijd in en stel met de toetsen +/de dagtijd in. Op deze manier worden alle voorgeprogrammeerde instellingen gewist. Handmatig gebruik Als u de toetsen 2 en 3 tegelijk indrukt (symbool A verdwijnt), gaat het pansymbool branden. Alle voorgeprogrammeerde instellingen worden gewist. Instellen van duur van de kooktijd Druk de toets voor duur van de kooktijd in en stel de gewenste tijd met de toetsen +/- in. De A en het pansymbool gaan branden. Het relais wordt direct ingeschakeld. Als de tijd om is, worden het relais en het pansymbool uitgeschakeld. Het akoestische signaal klinkt en symbool A knippert. Instellen van einde van de kooktijd Druk de toets voor einde van de kooktijd in en stel de gewenste tijd met de toetsen +/- in. De A en het pansymbool gaan branden. Het relais wordt ingeschakeld. Als de tijd om is, worden het relais en het pansymbool uitgeschakeld. Het akoestische signaal klinkt en symbool A knippert. Instellen van duur en einde van de kooktijd Druk de toets voor duur van de kooktijd in en stel de gewenste tijd met de toetsen +/- in. Symbool A gaat branden.

Het relais wordt ingeschakeld en het pansymboool verschijnt. Druk de toets voor einde van de kooktijd in en stel de gewenste tijd met de toetsen +/- in. Het pansymbool verschijnt weer, als de dagtijd overeenkomt met het begin van de kooktijd. Aan het einde van de automatische instelling knippert symbool A. Het akoestische signaal klinkt. Het pansymbool en het relais worden uitgeschakeld. Kookwekker Druk de toets van de kookwekker in en stel met de toetsen +/- de gewenste tijd in. Tijdens het gebruik brandt het kloksymbool. Aan het einde van de ingestelde tijd klinkt een akoestisch signaal. Akoestisch signaal Aan het einde van de instelling of van de kookwekkerfunctie klinkt 7 minuten lang een akoestisch signaal. U kunt het door indrukken van een willekeurige toets voor tijdig uitschakelen. Inschakelen en opvragen van de instelling Na de instelling van de gewenste tijd en temperatuur begint de oven te werken. U kunt de resterende tijd altijd opvragen door de betreffende toets in te drukken. Instellingsfouten Er is sprake van een fout, als de dagtijd zich tussen de inschakel- en uitschakeltijd bevindt. Het akoestische signaal klinkt en symbool A knippert. Om de fout op te heffen, de duur en het einde van de kooktijd veranderen. Annuleren van de instelling Om een instelling te annuleren, kiest u handmatig gebruik.

Aanwijzingen m.b.t het milieu Verpakkingsafval Doe het verpakkingsmateriaal van het apparaat niet bij het gewone huisvuil, maar scheid het zo veel mogelijk (bijv. folie, karton, polystyreen) volgens de plaatselijke voorschriften.

afb. 10

Bakken en braden multifunctionele oven

met

de

Met dit soort oven kunt u met boven- en onderwarmte, met hete-lucht en met de grill optimaal levensmiddelen bereiden. Tijdens bakken, braden en grilleren is de ovendeur altijd gesloten.
5

12

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

VSX-95 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.198 - Number of Queries: 132 - Query Time: 0.037