Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 455 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> WHIRLPOOL >> AWM 7129/1 Quick Start
 
 0 item(s) in your cart 

WHIRLPOOL AWM 7129/1
Quick Start


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Dutch
Price: $4.99

Description of WHIRLPOOL AWM 7129/1 Quick Start

Quick start guide ( sometimes called quick guide ) contains most important information on how to use this product. The manual is in PDF format. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.

Text excerpt from page 2 (click to view)
VERBRUIKSGEGEVENS Thermostaatknop Programma Kookwas Bonte was Bonte was Synthetisch Synthetisch Superrapid Tere weefsels Wol Handwas (°C) 95 60 40 60 40 30 30 40 30 Belading (kg) 5,0 5,0 5,0 2,5 2,5 3,0 1,5 1,0 1,0 Water (l) 49** 44 44 55 55 37 60 60 45 Energie (kWh) 1,90 0,95 0,60 0,80 0,60 0,40 0,50 0,45 0,30 ca. Programmaduur (uren : minuten)* 2:00 2:20 2:05 1:30 1:20 0:30 0:45 0:40 0:40

Programmaâs met voorwas duren ongeveer 15 min. langer. De gegevens met betrekking tot het verbruik zijn vastgesteld in genormaliseerde omstandigheden in overeenstemming met de norm IEC/EN 60 456. Bij huishoudelijk gebruik kan het verbruik afwijken van de in de tabel vermelde waarden op grond van de waterdruk, de temperatuur van het toegevoerde water, de belading en het type wasgoed. * De resttijdindicator kan eveneens waarden aangeven die afwijken van de in de tabel vermelde waarden, omdat hij rekening houdt met de gebruiksomstandigheden van de wasmachine. ** Om de watertemperatuur te verlagen, wordt koud water toegevoegd aan het einde van de hoofdwascyclus, voordat het water wordt afgepompt.

⢠Deze functie is met name nuttig als u het centrifugeren wilt uitstellen tot een later tijdstip of als u alleen wilt afpompen. Opmerking: het programma stopt op âSpoelstopâ als het lampje âSpoelstopâ in de programmafaseindicatie brandt. De extra functie âSpoelstopâ beëindigen: ⢠Druk nogmaals op de knop âSpoelstopâ; het programma wordt automatisch beëindigd met de centrifugeercyclus van het ingestelde wasprogramma. ⢠Indien u de stukken niet wilt centrifugeren, de programmakeuzeknop op het programma âAfpompenâ zetten en de knop âStart/Pauzeâ nogmaals indrukken tijdens het knipperen. Knop âBeperken centrifugeersnelheidâ ⢠Aan ieder programma wordt automatisch een maximale centrifugeersnelheid toegekend. ⢠Druk op de knop om een andere centrifugeersnelheid in te stellen. ⢠Als de centrifugeersnelheid â0â wordt ingesteld, wordt het wasgoed uiteindelijk niet gecentrifugueerd, maar wordt er tijdens het spoelen toch tussentijds gecentrifugeerd. Het water wordt dan eenvoudig afgepompt. STARTSELECTIE Met de âStartselectieâ kunt u het tijdstip instellen waarop de was gedaan wordt, bijvoorbeeld âs nachts bij het voordelige elektriciteitstarief. ⢠Stel het programma, de temperatuur en de extra functies in. ⢠Druk op de knop âStartselectieâ om het gewenste aantal uren (van 1 tot 23) te selecteren; ⢠Druk op de knop âStart/Pauzeâ. ⢠De indicatie van de vertraging verdwijnt wanneer het programma start en wordt vervangen door de resterende tijd. ⢠Het aantal geselecteerde uren kan worden verminderd drukken. selectieâ te door nogmaals op de knop âStart De âStartselectieâ wissen. ⢠Draai de programmakeuzeknop naar â â. ⢠Selecteer opnieuw het gewenste programma en de extra functies en druk op de knop âStart/ Pauzeâ. PROGRAMMASTART Draai de kraan open en druk op de knop âStart/ Pauzeâ. De knop âStart/Pauzeâ gaat branden.

De indicatielampjes geven aan in welke fase het programma zich bevindt. Na de start van het programma gaat de fasewijzer van links naar rechts langs Wassen, Spoelen en Centrifugeren. Wanneer een fase van het programma voltooid is, gaat het bijbehorende lampje uit. DEURVERGRENDELING Wanneer het indicatielampje âDeur vrijâ brandt, kan de deur worden geopend. EINDE PROGRAMMA ⢠De resttijdindicator geeft â0:00â weer en de lampjes van de fasewijzer zijn allemaal uit. 1. Draai de programmakeuzeknop naar â â. 2. Draai de waterkraan dicht. 3. Open de deur en haal het wasgoed uit de machine. 4. Draai de kraan dicht en laat de deur half open zodat de trommel kan drogen. EEN ANDER PROGRAMMA, EEN ANDERE TEMPERATUUR OF EXTRA FUNCTIES SELECTEREN NADAT EEN PROGRAMMA GESTART IS 1. Druk op de knop âStart/Pauzeâ om het programma te onderbreken. Het lampje knippert. 2. Selecteer het nieuwe programma (met temperatuur), extra functies en eventueel een andere centrifugeersnelheid. 3. Druk nogmaals op de knop âStart/Pauzeâ. Het nieuwe programma wordt hervat vanaf het punt waarop het vorige programma is afgebroken. Voeg geen wasmiddel toe voor dit programma. EEN PROGRAMMA ANNULEREN VOOR HET EINDE 1. Druk op de knop âStart/Pauzeâ om het programma te onderbreken. Het lampje knippert. 2. Zet de programmakeuzeknop op âAfpompenâ. Het lampje â0â van de centrifugeerindicators gaat aan en de resttijdindicator staat op â0:02â. 3. Druk op de knop âStart/Pauzeâ om het programma âAfpompenâ te starten.
Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA

VOEG WASMIDDEL TOE, SLUIT DE DEUR EN KIES HET PROGRAMMA Voeg wasmiddel toe zoals beschreven in het hoofdstuk âWasmiddel en nabehandelingsproductenâ in de gebruiksaanwijzing. 1. Draai de programmakeuzeknop naar het gewenste programma. 2. Het display resttijd geeft de duur van het gekozen programma aan (in uren en minuten) en het lampje van de knop âStart/Pauzeâ knippert. 3. De programmafasen en de ingestelde centrifugeersnelheid van het geselecteerde programma lichten op. U kunt de aanbevolen temperatuur (zie de indicator) wijzigen door op de knop â+â of â-â te drukken. SELECTEER DE GEWENSTE EXTRA FUNCTIES Als er een functie wordt gekozen gaat het indicatielampje branden. Als de combinatie van programma, extra functies en temperatuur niet mogelijk is, gaat het indicatielampje automatisch uit. Ongeschikte combinaties van extra functies worden automatisch ongedaan gemaakt.

Knop âEcoâ ⢠Het wasprogramma duurt langer en de watertemperatuur is lager. Deze functie levert een energiebesparing van maximaal 40% op, terwijl het wasresultaat toch zeer goed is. Knop âMakkelijk te strijkenâ ⢠Kan bij de programmaâs Kookwas en Synthetisch worden gebruikt om het strijken te vergemakkelijken. ⢠Verhoogt de hoeveelheid water en de was wordt zachtjes gecentrifugeerd. Knop âVoorwasâ ⢠Alleen nuttig voor sterk vervuild wasgoed (bijvoorbeeld bij zand, korrelig vuil). De cyclus duurt ongeveer 15 min. langer. Knop âIntensief spoelenâ ⢠Er wordt meer water toegevoegd en er wordt langer gespoeld. ⢠Deze functie is met name geschikt in gebieden met zeer zacht water, voor wasgoed van babyâs en van personen die last hebben van allergische reacties. Knop âSpoelstopâ ⢠Het wasgoed blijft in het laatste spoelwater liggen zonder gecentrifugeerd te worden om kreukvorming en verkleuring te voorkomen. ⢠Deze functie is met name geschikt voor het programma âSynthetischâ of âFijne wasâ.

5019 301 10208

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJV55 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.163 - Number of Queries: 127 - Query Time: 0.036