Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 517 guests and 
7 members online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> WHIRLPOOL >> HOO501W Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

WHIRLPOOL HOO501W
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek
Price: $4.99

Description of WHIRLPOOL HOO501W Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 NSX999 AIWA Owner's Manual by jorge garcia;
manual de usuario perfecto y completo de buena calidad de impresion y muy detallado ideal !
 PM3216 PHILIPS Owner's Manual by Ivan Semyonov;
It`s full copy of a service manual from url http://www.philips.owner-manuals.com/PM3216-service-manual-PHILIPS.html
 70DS03S SHARP Owner's Manual by Matteo Vannini;
perfect! you just sent to me the copy in Italian witout even my specification!!!! so you are really smart cooperative and efficient. To my opinion the best place all over to get a manual of electronics!!!!
 CF-28A64DF LG / GOLDSTAR Owner's Manual by Matteo Vannini;
Well Well Well!!!! Good manual perfect for my hobby!!! As Before you have done a very well done work!!!! Thank you
 WJAVE7 PANASONIC Owner's Manual by Nils Berglund;
Super nice! Good to have a manual in digital format.

Text excerpt from page 2 (click to view)
75000Anl.fm5 Page 16 Monday, March 26, 2001 5:54 PM

VOOR DE INGEBRUIKNEMING
• Voor een optimaal gebruik van uw wasemkap is het raadzaam de gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen en te bewaren. Het verpakkingsmateriaal (plastic zakken, schuimplastic, etc.) moet buiten bereik van kinderen bewaard worden, aangezien het een mogelijke bron van gevaar kan vormen. • • Controleer of de wasemkap tijdens het transport schade heeft ondervonden. Zorg ervoor dat de installatie, de elektrische aansluiting en de aansluiting op het afvoerkanaal door een erkend vakman worden verricht overeenkomstig de aanwijzingen van de fabrikant en de plaatselijke veiligheidsvoorschriften.

•

MILIEUTIPS
1. Verpakking Het verpakkingsmateriaal is voor 100% geschikt voor recycling, hetgeen wordt aangegeven door het recyclingssymbool . Volg de plaatselijke milieuvoorschriften op wanneer u het apparaat afdankt. Het verpakkingsmateriaal (plastic zakken, schuimplastic, enz.) moet buiten bereik van kinderen bewaard worden aangezien het een mogelijke bron van gevaar kan vormen. 2. Product Het apparaat is vervaardigd van recylcebaar materiaal. Volg de plaatselijke voorschriften voor afvalverwerking op wanneer u het afdankt. Maak het apparaat onbruikbaar door de voedingskabel door te snijden. Laat het apparaat niet in het milieu achter, maar lever het in bij een centrum voor afvalverwerking.

VOORZORGSMAATREGELEN EN ALGEMENE RICHTLIJNEN
1. Voordat u begint met de reiniging of het onderhoud van uw wasemkap, moet u de stekker uit het stopcontact halen of de stroom in uw woning uitschakelen. 2. De door de kap afgezogen lucht mag niet door de rookpijp van de verwarming of door het afvoerkanaal van een niet op electriciteit werkend apparaat naar buiten worden geleid. 3. Onder de wasemkap mag niet geflambeerd worden, daar vrije vlammen brand kunnen veroorzaken. 4. Laat bij het frituren onder de wasemkap de pan niet onbeheerd achter, daar de kokende olie kan vlam kan vatten. 5. Het regelmatig uitvoeren van onderhoud is belangrijk voor het goed functioneren van uw wasemkap en verzekert u van goede prestaties. 6. Wanneer de wasemkap tegelijk wordt gebruikt met toestellen die niet op elektrische energie werken, mag de onderdruk in het vertrek niet groter worden dan 4 pa (4 x 10-5 bar). Een te grote onderdruk kan worden voorkomen door voor voldoende luchttoevoer te zorgen. 7. Verwijder dikwijls de aanzettingen van de vuile oppervlakken en vervang of reinig het filter regelmatig. Het is verboden de wasemkap aan te sluiten op een afvoerpijp van brandbaar materiaal. Conformiteitsverklaring Dit apparaat is ontworpen, vervaardigd en in de handel gebracht in overeenstemming met: - De veiligheidsvoorschriften van de “Laagspannings”-richtlijn 73/23/EEG; - De veiligheidsvoorschriften van Richtlijn 89/336/EEG en latere wijzigingen, aangegeven in Richtlijn 93/68/EEG.

16

You might also want to buy

$4.99

HOO 501 W WHIRLPOOL
Quick Start

Quick start guide ( sometimes called quick guide ) contains most important information on how to use…
>
Parse Time: 0.161 - Number of Queries: 115 - Query Time: 0.029