Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 486 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> WHIRLPOOL >> OBI 106 W Quick Start
 
 0 item(s) in your cart 

WHIRLPOOL OBI 106 W
Quick Start


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Finnish, Danish, Norwegian, Russian, Czech, Polish, Hungarian, Slovak
Price: $4.99

Description of WHIRLPOOL OBI 106 W Quick Start

Quick start guide ( sometimes called quick guide ) contains most important information on how to use this product. The manual is in PDF format. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Finnish, Danish, Norwegian, Russian, Czech, Polish, Hungarian, Slovak

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.

Text excerpt from page 2 (click to view)
OVENFUNCTIES
0 Uit Ovenlampje

GRILLFUNCTIE
Gebruik de grill-functie voor het bereiden van kleine stukjes vlees (lapjes vlees, worstjes) en voor het bereiden van toast. - De ovendeur moet gesloten zijn tijdens de bereiding. - De grill ongeveer 5 minuten voorverwarmen. - Plaats het vlees op het rooster en plaats de vetvanger eronder. Giet water in de opvangbak om de bodem te bedekken, zodat rook en vetspatten worden beperkt. - Draai het vlees halverwege de bereidingstijd om.

STATISCHE FUNCTIE
Gebruiken als al het voedsel op dezelfde steunhoogte is. - De oven voorverwarmen op de gewenste bereidingstemperatuur en het voedsel plaatsen zodra het rode indicatielampje van de thermostaat uitgaat. - Het is het beste als het schap op de tweede steunhoogte geschoven wordt wanneer u de statische functie gebruikt. Gebruik deze functie als voedsel wordt bereid op twee verschillende steunhoogten. Het voorverwarmen van de oven is niet noodzakelijk (behalve voor pizza's en focaccia). Wijzig de plaats van de gerechten in de oven 10 minuten vóór het einde van de bereidingstijd. Verwijder het bereide gerecht en, indien nodig, verdergaan met de bereiding van het andere gerecht zo lang als nodig is.

STATISCHE FUNCTIE + VENTILATOR

GRILL + VENTILATOR-FUNCTIE
Ideaal voor grote stukken vlees, varkensvlees, kip en rosbief. - De ovendeur moet gesloten zijn tijdens de bereiding. - Plaats het vlees op het rooster en plaats de vetvanger eronder. Giet water in de opvangbak om de bodem te bedekken, zodat rook en vetspatten worden beperkt. Draai het vlees halverwege de bereidingstijd om.

ONTDOOIFUNCTIE
Ideaal voor het ontdooien van bevroren voedsel tot kamertemperatuur. - Het voedsel moet in de oven gezet worden in zijn omhulsel, om te voorkomen dat het uitdroogt.

DE OVEN INSCHAKELEN
Zet de keuzeknop op het gewenste symbool. De ovenverlichting gaat aan. • Draai de thermostaatknop met de klok mee op de gewenste temperatuur.

Het rode indicatielampje van de thermostaat gaat branden. • Als de gewenste temperatuur is bereikt, gaat het rode indicatielampje van de thermostaat uit. Einde van de bereidingstijd: • Zet de knoppen terug op de UIT-stand (0 - •).

MECHANISCH AUTOMATISCH UIT
1. Draai de knop volledig rechtsom. 2. Zet de knop opnieuw op de nodige bereidingstijd. 3. Als de ingestelde bereidingstijd verstreken is, wordt de oven uitgeschakeld. • Om de oven te gebruiken zonder de bereidingstijd te programmeren, zet de knop op . Waarschuwing: als het programmeerapparaat op "0" staat, gaat de oven niet aan: om de oven aan te zetten, stel het programmeerapparaat in op of stel de vereiste bereidingstijd in.

5019 610 54471

NL

You might also want to buy

$4.99

OBI 106 W WHIRLPOOL
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.475 - Number of Queries: 101 - Query Time: 0.028