Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 306 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> TOSHIBA >> SD-P1880SE Quick Start
 
 0 item(s) in your cart 

TOSHIBA SD-P1880SE
Quick Start


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: Spanish, Dutch
Price: $4.99

Description of TOSHIBA SD-P1880SE Quick Start

Quick start guide ( sometimes called quick guide ) contains most important information on how to use this product. The manual is in PDF format. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: Spanish, Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.

Text excerpt from page 12 (click to view)
GEBRUIKEN VAN DE AUTO/VOERTUIG ADAPTER OF STROOMAANSLUITING
Om de DVD-speler in een auto te kunnen gebruiken, kan deze adapter de DVD-speler van stroom voorzien via de aansluiting voor de sigarettenaansteker.

WAARSCHUWING
• U mag de DVD-speler IN GEEN GEVAL bedienen of naar een DVD Video kijken terwijl u een auto of ander voertuig bestuurt. Opmerking: Dergelijke handelingen zijn bijna overal strikt verboden. Plaats de DVD-speler IN GEEN GEVAL op een plek waar de bestuurder het kan zien terwijl hij/zij een auto/voertuig aan het besturen is. Opmerking: In zeer veel landen of jurisdicties is het strikt verboden een DVD-speler als deze in de buurt van de bestuurdersstoel of in het voorste gedeelte van het voertuig te hebben. Als u zich niet houdt aan bovenstaande instructies, is het mogelijk dat de aandacht van de bestuurder wordt afgeleid van het verkeer. • Plaats de DVD-speler IN GEEN GEVAL op een plek waar dit de juiste werking en/of de uitwerking van een airbag zou kunnen hinderen. Als u zich niet houdt aan deze instructie is het mogelijk dat de airbag niet en/of niet naar behoren kan functioneren. • Gebruik geen andere stroomadapter dan het meegeleverde model om de speler van stroom te voorzien. Gebruik de meegeleverde voertuigadapter niet om andere toestellen dan deze speler van stroom te voorzien. Negeren van deze instructies kan leiden tot rookontwikkeling, brand of elektrische schokken. • Deze adapter is uitsluitend bedoeld voor gebruik in auto's/voertuigen met een 12 V gelijkstroom, negatief geaard elektrisch systeem. Gebruik deze adapter IN GEEN GEVAL in een auto/voertuig met een 24 V gelijkstroomsysteem. Raadpleeg het instructieboekje van uw voertuig voor u deze adapter gaat gebruiken. • Wees ALTIJD voorzichtig wanneer u de adapter, de aansluiting voor de aansteker of de stroomaansluiting aan gaat raken. De adapter, de aansluiting voor de aansteker en de stroomaansluiting kunnen heet worden nadat ze langere tijd gebruikt zijn. • Laat de accu niet aan de DVD-speler zitten om op te laden via de adapter. Dit kan leiden tot rookontwikkeling, brand of elektrische schokken. Wanneer u de adapter gebruikt moet u de accu van de DVD-speler halen om te voorkomen dat deze via de adapter gaat opladen. • Raak de adapter in geen geval met natte handen aan. Zorg ervoor dat er geen vloeistoffen op de adapter terecht komen.

Opmerkingen
• Bedien de speler in geen geval in een bewegend voertuig. Door de trillingen is het mogelijk dat de speler niet goed kan werken of dat de disc beschadigd raakt. • Laat de adapter niet in een afgesloten voertuig achter om te voorkomen dat deze wordt blootgesteld aan te hoge temperaturen. • Haal de stekker van de adapter uit de aansluiting voor de aansteker of de stroomaansluiting voor u de motor uit zet. • Wanneer de DVD-speler niet gebruikt moet u ook de stekker van de adapter uit de aansluiting voor de aansteker of stroomaansluiting halen en moet u ook de stroomstekker uit de DVD-speler halen. • U mag de adapter niet met kracht in een niet daarvoor geschikte aansluiting voor een aansteker of stroomaansluiting duwen. • Laat de adapter niet vallen en zet er geen zware dingen bovenop. • Trek niet aan het stroomsnoer van de adapter wanneer u deze uit een aansluiting wilt halen. U moet altijd de behuizing zelf vastpakken en daaraan trekken. Doet u dit niet, dan kan de adapter beschadigd raken en storingen gaan vertonen. • Gebruik de DVD-speler niet langere tijd op de adapter zonder dat de motor draait. Hierdoor kan de accu van de auto zo ver leeg raken dat vervolgens de auto niet meer gestart kan worden. • Afhankelijk van het model van het voertuig of de locatie van de aansteker- of stroomaansluiting is het mogelijk dat deze adapter niet gebruikt kan worden.

Gebruiksaanwijzing
1 Zet de DVD-speler uit. 2 Steek de gelijkstroomstekker van de adapter in de DC IN 12V aansluiting van de DVD-speler. 3 Steek de stekker van de adapter volledig in de aansluiting voor de aansteker of de stroomaansluiting. 4 Zet de motor van het voertuig aan zodat de aansteker- of stroomaansluiting doorlopend van stroom wordt voorzien. In sommige voertuigen wordt de aansteker- of stroomaansluiting ook van stroom voorzien wanneer de motor van het voertuig niet loopt. Het is belangrijk dat u hiervoor het instructieboekje van het voertuig raadpleegt. 5 Wanneer u de DVD-speler losmaakt, dient u eerst de stroomstekker uit de DVD-speler te halen en dient u vervolgens de stekker van de adapter uit de aansteker- of stroomaansluiting te halen.
OFF

4

3
Technische gegevens

2
Het LED-lampje licht op wanneer het toestel van stroom wordt voorzien.

Bedrijfstemperatuur: Bedrijfsvochtigheid: Opslagtemperatuur: Vochtigheid in opslag:

5 – 35°C 30 – 80% -10 – 60°C 20 – 80%

12

You might also want to buy

$4.99

SD-P1880SE TOSHIBA
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

SD-P1880SE TOSHIBA
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.224 - Number of Queries: 102 - Query Time: 0.041