Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 5800 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PIONEER >> S-SP24-W/SXTW/EW5 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PIONEER S-SP24-W/SXTW/EW5
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Russian
Price: $4.99

Description of PIONEER S-SP24-W/SXTW/EW5 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Russian

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 C278 REVOX Owner's Manual by louis zeegers;
Hr, klasse , good manual, verry fast on my e-mail, very usefull manual. rgds; ahm zeegers
 FS730 KAWAI Owner's Manual by Larry Kilgore;
I received the owners manual complete download. Wow did it help me. So glad for your website. Can you include an ownersmanual for people lol! Thanks, sure I will be back
 SAHT70 PANASONIC Owner's Manual by robert gidney;
fast response great copy easy to download quick to correct mistakes
 C-3 TEAC Owner's Manual by Bradford Thompson;
This manual provided the necessary information to properly use the C-3 deck. The manual was an excellent reproduction and very clear.
 RS-736US PANASONIC Owner's Manual by mike powers;
Product was very good. Received quickly and complete

Text excerpt from page 8 (click to view)
Nederlands VOOR HET GEBRUIK

Dank u voor uw aankoop van dit PIONEER product.

1 Verwijder de isolatie van het uiteinde van
het snoer en draai de draadstrengen ineen.

1

Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig alvorens deze luidsprekers in gebruik te nemen zodat u die optimaal kunt laten presteren. Bewaar ze op een makkelijk bereikbare plaats zodat u ze desgevallend kunt raadplegen. Deze luidsprekers hebben een nominale impedantie van 8 . Ze dienen dan ook te worden aangesloten op een versterker die hiermee kan werken (de minimum en maximum impedantie van een versterker staat meestal vermeld ter hoogte van de luidsprekeruitgangen : "4 tot 16 " of "6 tot 16 " bijvoorbeeld). Om te voorkomen dat deze luidsprekers worden beschadigd door spanningspieken, dient u de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen : Stuur geen hoger vermogen naar de versterkers dan wat maximaal is toegelaten (zie technische gegevens). Toestellen in de audioketen (CD-speler, tuner�) mogen pas worden aangesloten, aan en uit worden geschakeld nadat de versterker of minstens de luidsprekeruitgangen (indien mogelijk) werden afgezet, zoniet kunnen geluidsstoringen veroorzaakt door deze handlingen de hogetonenluidsprekers beschadigen. Wanneer bepaalde frequenties worden versterkt met behulp van een grafische equalizer of hoge- en lagetonenregelingen, mag het volume van de luidspreker niet te hoog worden gezet omdat de luidsprekers dan zwaarder worden belast. Zet het volume van een zwakke versterker niet te hoog omdat de harmonische vervorming dan snel toeneemt, wat gevaalijk kan zijn voor de hogetonenluidsprekers. Raak de luidsprekermembrangen en -bevestigingen niet aan. Die zijn immers kwetsbaar. Deze luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd (behalve achterluidsprekers). Toch kunnen de beeldkleuren worden gestoord wanneer ze te dicht bij een televisiescherm worden geplaatst. Zet dan het televisietoestel af en zet het na 15 tot 30 minuten weer aan. Als het probleem nog niet is opgelost, moet u de luidsprekers verder van de televisie af zetten.

2 Druk

het hendeltje van de ingangsaansluiting omlaag en steek het uiteinde van het snoer in de aansluiting. Laat het hendeltje los zodat het snoer goed vastzit.

2

3 Verbind het algemene snoer met de
aansluiting.

4 Verbind het onder spanning staande
snoer met de + aansluiting.

3

4

ONDERHOUD
Wrijf stof en vuil af met een zachte doek. Indien de behuizing zeer vuil is, kan ze worden schoongemaakt met een zachte doek gedrenkt in een mild reinigingsproduct dat vijf tot zes maal is verdund in water en vervolgens afgedroogd met een droge doek. Gebruik geen thinner, benzine, spuitbus noch andere chemicaliën in de buurt van de behuizing omdat die het oppervlak kunnen aantasten.

TECHNISCHE GEGEVENS
Luidsprekerkast ......................................................... boekenplanktype, gesloten Systeem ................................................................................. 1 weg, 1 luidspreker Luidspreker...................................................................conus woofer van 8,3 cm Nominale impedantie .................................................................................... 8 Frequentiebereik : Midden ......................................... Van 100 Hz tot 20 000 Hz Voor en Achter ............................. Van 110 Hz tot 20 000 Hz Gevoeligheid ................................................................... 88 dB/W op 1 m afstand Maximaal ingangsvermogen ...................................................................... 80 W Buitenafmetingen : Midden ..................220 mm (B) x 110 mm (H) x 82 mm (D) Voor en Achter ......110 mm (B) x 110 mm (H) x 82 mm (D) Gewicht : Midden .........................................................................................1,0 kg Voor ............................................................................................0,73 kg Achter .........................................................................................0,56 kg Toebehoren Kabels ....................................................................................................................5 Gebruiksaanwijzing ............................................................................................... 1 Garantiekaart ......................................................................................................... 1 OPMERKING : Wijzigingen aan kenmerken en concept voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

VOORZORGSMAATREGELEN MET BETREKKING TOT DE INSTALLATIE
De beste resultaten krijgt u door de achterste luidsprekers iets boven oorniveau te monteren. Installeer de centrale luidspreker boven of onder het televisietoestel zodat het geluid van het middelste kanaal uit de richting van het televisiescherm vandaan komt. De weergave van lage frequenties kan worden verbeterd door de luidsprekers tegen een muur te plaatsen (installatie in een hoek van de luisterruimte geeft een optimaal effect). Plaats de luidsprekers niet te dicht bij een oven of een verwarmingstoestel. Stel ze evenmin bloot aan directe zonnestraling. Hoge temperaturen kunnen immers de kast doen vervormen en de weergavekwaliteit negatief beïnvloeden. Deze luidsprekers zijn zwaar en kwetsbaar. Ze dienen dan ook op een stabiele ondergrond te worden geplaatst.

AANSLUITINGEN
Zet de versterker af (OFF). Sluit de kabels aan achteraan op de luidsprekers: Sluit de nuldraad met de klem en de stroomdraad met de + klem. Vergeet niet dat de rode aansluitklem een positieve polariteit en de zwarte aansluitklem een negatieve polariteit heeft. Sluit de kabels aan op de luidsprekeruitgangen van de versterker. Sluit de stroomdraad aan op de + klem en de nuldraad op de klem. OPMERKINGEN : Controleer of de kabels goed zijn aangesloten. Door een slechte aansluiting kan het geluid niet alleen wegvallen of vervormen, maar kan er zich ook een kortsluiting voordoen en de versterker defect raken. Indien de kabels van één van de luidsprekers met een verkeerde polariteit werd aangesloten, is er bij het beluisteren van een stereo opname minder bass-geluid en is er geen sprake van een stereobeeld tussen de beide luidsprekers.

Ontdek nu de voordelen van online registratie! Registreer uw Pioneer product via http://www.pioneer.nl - http://www.pioneer.be (of http://www.pioneer.eu)

http://www.pioneer.nl - http://www.pioneer.be
http://www.pioneer.eu

Publicatie van Pioneer Corporation. © 2007 Pioneer Corporation. Alle rechten van reproductie en vertaling voorbehouden.

You might also want to buy

$4.99

S-SP24-W/SXTW/EW5 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.18 - Number of Queries: 109 - Query Time: 0.041