Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 366 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> AX7201 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS AX7201
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Russian, Czech, Polish, Hungarian, Slovak
Price: $4.99

Description of PHILIPS AX7201 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Russian, Czech, Polish, Hungarian, Slovak

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 SA-GX370 TECHNICS Owner's Manual by LIONEL NAWARATNE;
helpful manual.good service.Quick response.will use again
 PD-F607 PIONEER Owner's Manual by FAROOQ KHAN;
Speedy confirmation to my order , with elaborate instructions . Item Email , received immediately as desired by me. A Pleasant & Satisfying Transaction.
 LC-A504 HARMAN KARDON Owner's Manual by SHAYM SUNDAR;
I was searching for this manual at last i got it from this web
 GX-747 AKAI Owner's Manual by Charles Russell;
What can i say but i would have been lost without your support. Thank You!
 AV-D37 AIWA Owner's Manual by ALEXANDRE Jean Louis;
Très satisfait ! envoi rapide, Grand catalogue disponible. Many thanks !

Text excerpt from page 6 (click to view)
RAIDAN VALINTA JA ETSINTÄ
Raidan valinta soiton aikana • Painamalla ∞ tai § lyhyesti kerran tai useita kertoja siirryt parhaillaan soivan raidan edellä tai jäljempänä olevien raitojen alkuun. ySoitto jatkuu valitusta raidasta ja sen numero näkyy näytössä. Raidan valinta soiton ollessa pysähdyksissä 1 Paina ∞ tai § lyhyesti kerran tai useita kertoja. yValitun raidan numero näkyy näytössä. 2 Painamalla 2; käynnistät CD-soiton. ySoitto alkaa valitusta raidasta. Kohdan etsintä CD-soiton aikana 1 Pitämällä ∞ tai § painettuna löydät tietyn kohdan siirtymällä taakse- tai eteenpäin. yEtsintä alkaa ja soitto jatkuu hiljaisella äänellä. 2 sekunnin kuluttua etsintä nopeutuu. 2 Vapauta painike päästyäsi etsimääsi kohtaan. yNormaali soitto jatkuu tästä kohdasta. Huom: – Jos soitsin on SCAN toiminnossa (katso lukua MODE), etsintä ei ole mahdollista. – shuffle, shuffle repeat all, tai repeattoiminnoissa (katso lukua MODE), tai toistaessasi ohjelmaa, etsintä on mahdollista ainoastaan tietyllä raidalla.

RESUME JA HOLD
Voit keskeyttää toiston ja jatkaa (jopa pitkän aikavälin jälkeen) paikasta, johon toisto pysähtyi (RESUME) ja voit lukita laitteen kaikki painikkeet, niin että mitään toimintoa ei voida suorittaa (HOLD). Käytä OFF–RESUME–HOLD pyörintä näihin toimintoihin. RESUME – jatkaaksesi siitä, missä keskeytit toiston 1 Kytket RESUME-toiminnon soiton aikana kääntämällä liukukoskettimen asentoon RESUME. yNäyttöön ilmestyy resume. 2 Paina 9, kun haluat pysäyttää soiton. 3 Paina 2;, kun haluat jatkaa soittoa. yNäyttöön ilmestyy resume ja soitto jatkuu siitä kohdasta, mihin sen pysäytit. • Kytket RESUME-toiminnon pois kääntämällä liukukoskettimen asentoon OFF. yresume häviää näytöstä. HOLD – kaikkien painikkeiden lukitseminen Voit lukita laitteesi painikkeet kääntämällä pyörintä asentoon HOLD. Kun painike on valittu, mitään toimintoa ei voida suorittaa. Tämä on hyödyllistä, esimerkiksi, kuljettaessasi laitetta laukussa. HOLD painikkeen ollessa aktivoituneena, voit estää muiden toimintojen aktivoinnin vahingossa. 1 Kytket HOLD-toiminnon kääntämällä liukukoskettimen asentoon HOLD. yKaikki painikkeet ovat lukitut. HoLd näkyy näytössä, jos painat laitteen mitä tahansa näppäintä. Jos laite on sammutettu, HoLd näkyy ainoastaan painettaessa 2;. 2 Lopetat HOLD-toiminnon kääntämällä liukukoskettimen asentoon OFF. Huom: Mukavuustekijöistä johtuen kauko-ohjaimen näppäimet ohittavat HOLD toiminnan.

RAITOJEN NUMEROIDEN OHJELMOINTI (ainoastaan kauko-ohjaimessa)
Voit taltioida aina 30 raitaa soittaaksesi ohjelman. Yksittäinen raita voidaan taltioida ohjelmaan useamman kerran. 1 Valitse raita painamalla ∞ tai § soiton ollessa pysähdyksissä. 2 Painamalla PROG tallennat raidan. yprog ilmestyy näyttöön, ja siinä näkyy ohjelmoidun raidan numero ja P sekä tallenn ettujen raitojen kokonaismäärä. 3 Valitse ja tallenna kaikki haluamasi raidat tällä tavalla. 4 Painamalla 2; käynnistät valitsemiesi raitojen soiton. yNäyttöön ilmestyy prog ja soitto alkaa. • Voit tarkistaa ohjelman pitämällä PROG painiketta painettuna yli 2 sekunnin ajan. yNäyttöön ilmestyvät kaikki tallennetut raidat järjestyksessään. Huom: – Jos painat PROG eikä ole yhtään raitaa valittu, näytössä näkyy, – Jos yrität tallentaa enemmän kuin 30 raitaa, näyttöön ilmestyy FULL. Ohjelman poistaminen • Kun toisto on pysäytetty, paina 9 tyhjentääksesi ohjelman. yNäyttöön ilmestyy lyhyeksi aikaa CLEAr prog häviää ja ohjelma pyyhkiytyy pois. Huom: Ohjelma tyhjentyy myös silloin, jos voimanlähde on keskeytetty, tai jos CD-soittimen kansi avataan, tai jos laite kytkeytyy pois päältä automaattisesti.

ERI TOISTOTILAT: SHUFFLE JA REPEAT - MODE (ainoastaan kauko-ohjaimessa)
Raitoja voidaan soittaa satunnaisjärjestyksessä, raita tai CD voidaan soittaa uudelleen ja raitojen ensimmäiset sekunnit voidaan soittaa. 1 Paina MODE painiketta toiston aikana tarpeeksi monta kertaa halutessasi aktivoida jonkin seuraavista toiminnoista. Aktivoitu toiminto ilmestyy näyttöön. yshuffle: CD:n kaikki raidat soitetaan satunnaisjärjestyksessä kunnes ne kaikki on soitettu kerran. yshuffle repeat all: CD:n kaikki raidat soitetaan yhä uudelleen satunnaisjärjestyksessä. yrepeat: Parhaillaan soiva raita soitetaan yhä uudelleen. yrepeat all: Koko CD soitetaan yhä uudelleen. ySCAn: Kunkin jäljellä olevan raidan alusta soitetaan 10 sekuntia vuoron perään. 2 Soitto alkaa valitulla soittotavalla 2 sekunnin kuluttua. • Palaat normaaliin soittoon painamalla MODE toistamiseen kunnes näyttö tyhjenee. DBB Bassonsäädöt (ainoastaan kauko-ohjaimessa) 1 Paina DBB kerran tai useammin valitaksesi bassonvahvistusvalinnat: y y tehostettu bassonvahvistus on toiminnassa. vahva bassonvahvistus on toiminnassa.

SELECt.

2 Paina DBB uudelleen kytkeäksesi bassonsäädöt pois päältä. y tai katoaa.

You might also want to buy

$4.99

AX7201 PHILIPS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.144 - Number of Queries: 109 - Query Time: 0.034